Εταιρία

Καλώς ήρθατε στη FI.BA

Η εταιρία “FI.BA” ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1991.

Μετά από μία ανοδική και συνεχώς εξελισσόμενη πορεία, κατατάσσεται σήμερα σε ηγέτιδα επιχείρηση στο χώρο των φίλτρων αυτοκινήτων και μηχανημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
Είναι παγκόσμιος προμηθευτής σε φίλτρα παντός τύπου και ουσιαστικά αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στα μεγαλύτερα εργοστάσια φίλτρων και στους ανά τον κόσμο πελάτες της.

Φιλοσοφία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων σε πολύ προσιτές τιμές.

Η γκάμα των προϊόντων μας ξεπερνά τους 2.000 τύπους φίλτρων (λαδιού, αέρος, βενζίνης, πετρελαίου, καμπίνας) για αυτοκίνητα, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα κτλ. για πάνω από 25.000 εφαρμογές.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ FI.BA

FI.BA filter (Made in Europe)

Τα φίλτρα για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα αυτοκινήτων διατίθενται κάτω από την ιδιωτική ετικέτα “FI.BA filter” και η παραγωγή τους γίνεται αποκλειστικά στην Ευρώπη.

TOKIO filter (Made in Korea)

Τα φίλτρα για το Ασιατικό πρόγραμμα αυτοκινήτων διατίθενται κάτω από την ιδιωτική ετικέτα “TOKIO filter” και η παραγωγή τους γίνεται αποκλειστικά στην Κορέα.

FI.BA Brake Pad (Made in Korea)

Τα δισκόφρενα “FI.BA Brake Pad” καλύπτουν όλους τους τύπους Ευρωπαϊκών και Ασιατικών αυτοκινήτων και η παραγωγή τους γίνεται αποκλειστικά από το μεγαλύτερο Ο.Ε. κατασκευαστή της Κορέας.

FI.BA Brake Disc (Made in Korea)

Οι δισκόπλακες “FI.BA Brake Disc” καλύπτουν όλους τους τύπους Ευρωπαϊκών και Ασιατικών αυτοκινήτων και η παραγωγή τους γίνεται αποκλειστικά από το μεγαλύτερο Ο.Ε. κατασκευαστή της Κορέας.